Bej Kız Çocuk Bot
Bej Kız Çocuk Bot
Bej Kız Çocuk Bot
Bej Kız Çocuk Bot
Bej Kız Çocuk Bot

Beige Girls Boots (1192003K)

0.00
Brand : CİCİBEBE
Money Points : 1
Discount Rate : %14 Discount
Price : ₺875,00(Vat included)
Discounted : ₺749,00(Vat included)
Total Stock : 6
Stock Amount : 2
₺92,60 With installments starting from

Yandan Zippered. Elastic yan bantlı. Kolay giyilmesi Interiorin arkası çekme kayışlı. Esnek Insolelı. Tırtıklı kauçuk Solelı. 

 

Ürün Özellikleri:

  1. Zamansız Bej Color: Bootsun zarif bej Color, her mevsim ve her kıyafetle mükemmel bir uyum sağlar. Şıklığını ön plana çıkarırken kombin yapma özgürlüğü sunar.

  2. Dayanıklı Malzeme: Bu kız çocuk Bootsu, dış yüzeyinde kullanılan dayanıklı malzemeler sayesinde çocuğunuzun Daily aktivitelerine dayanıklı bir şekilde eşlik eder.

  3. Yumuşak Interior Yüzey: Interior yüzeyindeki yumuşak astar, çocuğunuzun ayaklarını saran bir konfor sunar. Bu özellik, Bootsun uzun süre giyildiğinde bile rahatlık sağlar.

  4. Fermuar ve Lastikli Yapısı: Boots, ayak yapısına uygun şekilde ayarlanabilen lastikli yapısı ve fermuarla donatılmıştır. Bu sayede çocuğunuzun ayaklarına tam oturur.

  5. Kaymaz Sole: Bootsun altındaki kaymaz Sole, çocuğunuzun güvenli bir şekilde yürümesine yardımcı olur. Her türlü zeminde dengede kalmasını sağlar.

  6. BAKIM: Giysilerinizi koruyun, çevreyi koruyun. Ürünleri niteliğine göre kuru bir Cottonlu bezle veya yumuşak bir fırçayla temizlemek gibi basit eylemler, onları korumamıza yardımcı olabilir. Mümkün mertebe çevreye saygılı ürünler kullanmaya çalışın. 

 

Season
Autumn&Winter
Color
Beige
Materials
Faux Leather
Gender
Kids
Details
Orthopedic Laceless
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN
Çerez Kullanımı

We use cookies on our site to offer you the best shopping experience. Click for detailed info.