Durak Poly 3 Kat Beyaz Polyester Dikiş İpliği (Color No: 0010, Referans No: 00771482), 2400 metre uzunluğu ile geniş bir kullanım alanı sunan dayanıklı ve yüksek performanslı bir dikiş ipliğidir. Özellikle tekstil, deri ve ayakkabı endüstrilerinde geniş kullanım alanına sahip olan bu ürün, mükemmel çalışma performansı ve estetik dikiş sonuçları sağlar.
Kullanım Alanları: Durak Poly 3 Kat Beyaz Polyester Dikiş İpliği, ayakkabı, bot, deri ve suni deri eşyalar, kapitone malzemeler ve hafif gramajlı döşemelik kumaşların dikiş işlemlerinde yaygın olarak kullanılır. Ayrıca tekstil endüstrisi için de mükemmel bir tercihtir.
Ayakkabı Bakım Ve Kullanım Klavuzu
Ayakkabı Yıkama ve Bakım Talimatı
Ayakkabılarınızın ilk günkü görünümünü koruması ve uzun ömürlü kullanılabilmesi için bakım talimatlarına dikkat etmenizi öneririz. Makinada yıkamayınız. Ayakkabılar çamaşır makinesinde yıkamaya uygun değildir. Makinede yıkamak; malzeme yapısına zarar verebilir, yapıştırıcıların çözülmesine neden olabilir, form bozulması ve renk solmalarına yol açabilir.
Temizlik ve Bakım Önerileri
Ayakkabılarınızı temizlemek ve bakımını yapmak için ayakkabı bakım kategorimizdeki ürünleri kullanabilirsiniz.
Uygulanabilecek yöntemler:
Kurutma Talimatı
Düzenli Bakım için Öneriler
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.