Saks mavisi rengiyle dinamik ve modern bir görünüm sunan bu yassı spor ayakkabı bağcığı, 1 cm kalınlığı sayesinde hem rahat bir kullanım hem de dikkat çekici bir stil sağlar. Dayanıklı dokuma polyester yapısı, uzun ömürlü kullanım ve yüksek çekme direnci sunar. 1 çift (2 adet) olarak gönderilen bağcıklar; sneaker, spor ve günlük ayakkabılarla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Rengi solmaz, kolay temizlenir ve ayakkabıya yeni bir hava kazandırır.
Ayakkabı Bakım Ve Kullanım Klavuzu
Ayakkabı Yıkama ve Bakım Talimatı
Ayakkabılarınızın ilk günkü görünümünü koruması ve uzun ömürlü kullanılabilmesi için bakım talimatlarına dikkat etmenizi öneririz. Makinada yıkamayınız. Ayakkabılar çamaşır makinesinde yıkamaya uygun değildir. Makinede yıkamak; malzeme yapısına zarar verebilir, yapıştırıcıların çözülmesine neden olabilir, form bozulması ve renk solmalarına yol açabilir.
Temizlik ve Bakım Önerileri
Ayakkabılarınızı temizlemek ve bakımını yapmak için ayakkabı bakım kategorimizdeki ürünleri kullanabilirsiniz.
Uygulanabilecek yöntemler:
Kurutma Talimatı
Düzenli Bakım için Öneriler
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.